Nézz be az oldalamra! PHP-val programozott elég nézett fifa oldal!

Nézz be az oldalamra! PHP-val programozott elég nézett fifa oldal!

Lőn itt egy új FIFA weblap. Figyelmetekbe ajánlanám, ez nem egy gportálos weboldal, ahol várnod kell a szerkeztésre. Itt te szerkeztezz azzal, hogy beírod az eredményt!
FIFA SYTE



FIFA SYTE
Mint már mondtam itt csak annyi a teendőd, hogy az adott menü alatt beírod az eredményt és amint beírtad azonnal kész a tabella, rajta a mérkőzésed eredménye! Nos a nevezés is nagyszerű, hiszen egy listáról kiválasztasz egy csapatot és rákattolsz a nevezésre és a csapat máris a tied! Azon a bizonyos listán csak az elérhető csapatok jelennek meg! Egy általános nevezés 15 percig tart! 15 perc után mennek a meccsek! Nincsenek teljesíthetlen határidők, de azért nem szabjuk túl hosszúrasem!
A PHP rendszerünk hátulütője, hogy kell regisztrálni, és csak bejelentkezve tudja eredményeit beírni vagy jelentkezni! A felhasználó fiókok jelszóval védettek, ezzel is biztosítva a biztonságok!
Másik hátulütő, hogy a játékosoknak figyelniük kell arra, hogy mijen eredményt írnak be mert azt csak mi tudjuk javítani! És hogy a rossz eredmény nállunk már fegyelmezetlenség, és az elég súlyos büntetéssel jár!
Értékeld!

0 hozzászóló

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

Olvasva: 2228