2012 április 7-én ismét szeretettel várja látogatóit a PlayIT!

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
2012. április 7-én a Millenárison kerül megrendezésre a PlayIT, Magyarország kedvenc játékos rendezvénye. A „Budapest Game Show” utódja idén is nagyszerű játékokat, kedvezményes vásárlási lehetőségeket és programokat kínál, amelyek miatt mindenképp megéri kilátogatni.
A videojátékok mellett a HoldfényCon, az ország legjelentősebb cosplay rendezvénye is tiszteletét teszi, amelynek köszönhetően az alkalomra készült különleges jelmezekbe öltözött  látogatók is el fogják árasztani a Millenárist és környékét. A Star Wars rajongók kipróbálhatják az április 3-án megjelenő Kinect Star Wars című Xdbox 360 játékot valamint találkozhatnak és közös fényképeket készíthetnek az 501-es légió magyarországi helyőrségének jelmezes tagjaival.

Mindenképpen érdemes lesz kilátogatni, hiszen  nem csupán megnézni és kipróbálni lehet a legjobb konzolos és PC-s játékokat, de versenyek is lesznek, így a látogatók értékes nyereményekkel térhetnek haza. Többek között itt kerül megrendezésre az „EA Sports FIFA Cup” ami egy lépéssel közelebb visz az interaktív világbajnokság döntőjéhez.

Jegyek kaphatók bármelyik 576 Kbyte üzletben, vagy a Holdfény Fantasy Játékboltban, Sakurazaka, valamint Animeland boltokban! A jegy ára 1.000 Ft, mely teljes egészében levásárolható a helyszínen az 576 Kbyte standjánál, a Holdfényteam standjánál, a Kocka Áruház standján LEGO termékekre, illetve még számos árusnál a rendezvény területén belül.

A rendezvény időpontja: 2012. április 7. 10:00-19:00
Helyszín: Millenáris „B” csarnok, Budapest, Kis Rókus u. 16-20.
További információk a http://www.playit.hu honlapon!
További programokról, a bemutatásra kerülő játékokról valamint a versenyekről további tájékoztatás a jövő héten várható!

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Fifa 12

megjelenés:

2011. szeptember 30.

fejlesztő:

EA Sports Vancouver Studio

kiadó:

Elenctronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!