Elkészült a FIFA 15 magyarítása! - frissítve!

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Eme kicsit szeles március végi estén pedig számotokra is elérhetővé válik a PC-s FIFA magyarosítása. Konzolokon ugye már a megjelenéstől kezdve anyanyelvünkön szólt hozzánk a játék. - FRISSÍTVE!
Itt az oldalon hirdettük meg, hogy fordítókat keresünk a FIFA 15 magyarosításához, sokan jelentkeztetek, végül majdnem 15 embernek sikerült lefordítania a játékot magyarra.

A fordítók nevei a teljesség igénye nélkül: Szalai András, Budai Péter, Iszak Péter, Costiniuc Norbert, Fehér Attila, Kovács Gergely, Sipos Dávid, Füst Norbert, Farkas-Szabó O., Őri Márk, Csipai Árpád 

Ha fel van telepítve a HSP 15 akkor értelemszerűen a HSP-s kiadást kell leszedni!   

Az általatok talált hibákat ne felejtsétek megírni itt kommentben vagy a csatolt fórumban, esetleg facebookon, hogy a hibák kijavítása után minél hamarabb hozzáláthassunk a magyar kommentátor kiegészítőhöz.

FRISSÍTÉS #1: A letöltés után az "eng" kezdetű fájlokat másold a FIFA15/data/loc mappába, ha nincs ilyen, hozd létre. Majd futtasd Windows 7 alatt EZT (File/Select All majd a betöltés után Tools/Regenerate BH), Windows 8 v. 8.1 alatt EZT a regenerátort.

FRISSÍTÉS #2: Akinek nem magyar az a data/loc mappából törölje ki az eng_us_upd.db és eng_us_upd-meta.xml nevezetű fájlokat.

Letöltitek a magyarosítást?
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  
  Csakfoci.hu    
    Can't open file http://www.csakfoci.hu/rss.xml for reading!