Ez a FIFA egy másik FIFA

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Kedvező ára és egészen új játékélménye miatt a Ninendo Wii vezeti világszerte a konzoleladási-listákat, így hát az Electronic Arts sem tehetett mást, évek óta egész különleges FIFA játékot készít a zseniális kis fehér doboz rajongóinak.
A Wii-re készülő FIFA 10-ről egy német weboldal jóvoltából máris van egy videónk, mely önmagában elég rémisztő lehet a PC-s, ne adj' isten konzolos játékhoz szokott szemek számára. De nincs ezen semmi meglepő: a Nintendóra készülő szoftverek koránt sem a grafika zsenialitásáról híresek és vásárlóik nem is ezt várják el. Ami miatt gyakran kerül a bevásárlókosarakba egy-egy fehér színű DVD tok, benne a megfelelően értékes lemezzel az az irányítás. Ki ne tudná, a japán cég mozgásérzékelős kontrollereket adva a játékosok kezébe lett a piaci szegmens legmeghatározóbb gyártója így elérve a profi játékosokat, a gyerekeket és a kikapcsolódni vágyó „egyszerű felnőtteket‟ is.

A következő gameplay vidi a játék legtermészetesebb részét, az hagyományos focimeccset mutatja be. Belenézve gyorsan megállapíthatjuk, hogy ez körülbelül a PC-s FIFA 2002 és 2003 közé belőhető játék, ellenben bizony, látszik, hogy a japán piac bőven a meghódítandó kategóriába tartozik, nagyon keleties az egész. Értem ezalatt magát a menüt (aki játszott valaha játéktermi gépekkel tudja miről beszélek), az eredményjelzőt, vagy akár a góllövésnél belassuló képet is.

Azonban a játék koránt sem ennyi, különböző minialkalmazásokkal tömték tele EA-ék a gammát, mely tényleg élvezetessé tudja tenni az időtöltést - ugyanis a hírek szerint a sima focimeccsel inkább kínlódni, mint szórakozni lehet.



  GalériaFIFA 10  
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások4  

Dávid 15

2009-08-13 11:58:47 [4]

Hát igen, bevallom tényleg nem volt valami rossz..Igaz, nekem is ki kéne próbálni és csak utána a kritikát kiadni

Tomm!k@

2009-08-10 22:54:08 [3]

Dávid, annyit jegyeznék meg hogy a FIFA 08 Wii-s változata még jól nézett ki. Ehhez képest a mostanira ezt nem mondhatjuk el. Pedig maga a hardver semmit sem változott.

Dávid 15

2009-08-10 18:51:22 [2]

555shoe:
nem értem a kifogásod, mert ez egy Nintendo Wii -re készült játék aminek a PC-s verzióhoz az égvilágon semmi köze. A Wii - nek elég nyengék a belső szervei, ezértsem kell tőle Xbox vagy PCs grafikát várni..ezeknek mérföldekel jobblesz a grafikája.

555shoe

2009-08-04 09:10:58 [1]

Azt érteném meg, hogy miért csinálnak ennek évről évre szarabb grafikát... A 08 még egy teljesen korrekt dolog volt, már a tavalyi is romlott, de ez... A minijátékaikat kiadhatnák külön, mert azokat tényleg lehet élvezni.

Adatlap

FIFA 10

megjelenés:

2009. október 02.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA SPORTS

Web Fórum
Galéria Demó
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!