FIFA 10 Videók, Demó Csapatai

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Napok és órák kérdése a demó megjelenése, melyben végre lehullik a lepel a változásokról és megtudjuk, hogy mit is változott a PC verzió a tavalyihoz képest, vagy épp miben lett még jobb a konzolos kiadás. Persze addig sincs leállás, mert megjelent egy videó, melyben a PC verziós 360 fokos mozgást vehetjük szemügyre. Végre remek minőségben. És  ezen kívül, megtudhatja aki eddig nem tudta, hogy mely csapatokkal találkozhatnak a demóba. És a konzolosok is örülhetnek, hisz  egy "Shoot Tutorial" videó is napvilágot látott.
Törjük is meg egy kicsit a hagyományt és kezdjük most a PC-s videóval.



Ha már videó, akkor maradjunk is itt egy kicsit és lessük meg a Shoot Tutorial névre hallgató mozgóképsort.



Végére pedig, ahogy ígértem a demó csapataival szemezgethettek egy kicsit, melyek a következők:

  • Chelsea
  • Barcelona
  • Juventus
  • Bayern Munich
  • Marseille
  • Chicago Fire

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások167  
12 3 4 > >>

BBeno

2009-10-02 15:02:42 [167]

aki akar direkt IP-n játszani jöjjön alábbi hamachi szobákba:

1.hálózat: FIFA 10 ONLINE

pw: fifa10

2.hálózat: FIFA10 HUN

pw: fifa10

3.hálózat: FIFA10 HUNGARY

pw: fifa10

4.hálózat: FIFA10-ONLINE

pw: fifa10

tsanyi10

2009-09-11 13:54:19 [166]

Jövöre se fog sokat ujitani a fifa, mer ahogy lentebb megmondták, idén is megveszik Szal ha megveszik ennyi ujitás után, akkor minek fáradozzanak.
Másrészt a legszebb az egészben hogy nem is olyan rég a fifa fejlesztői elismerték hogy le vannak maradva néhány évvel a peshez képest...

Cambi

2009-09-11 12:39:15 [165]

Slewy! Látod, 25 éves vagy, és lehet is normálisan beszélgetni veled.

Beismerem, a menedzser mód jobb volt eddig a FIFA-ban, viszont ne feledd el a másik fő módot, become a legend, FIFA-ban nem tudom hogy hívják most hirtelen, de ott meg a PES jár pont annyival előrébb. Ráadásul a Master League most teljesen meg fog változni, és zseniális újítások lesznek benne. Nem részletezem, majd meglátod.

A BL mód pedig teljesen rendben volt, mindegyik csapat benne volt. Nem értem mire gondoltál. A Debrecen is benne lesz idén, és az Európa Liga is benne lesz a játékban.

De örülök a korrekt hozzászólásnak. Lezárásként csak tényleg annyit, hogy a FIFA-tól egyre többen térnek át a PES-re az évek folyamán, akik megadják neki az esélyt. Fordítva ez szinte lehetetlen, és ez azért tényleg egyértelműbb tény, mint az, hogy a fiatalok játszanak a FIFA-val. Bár biztos forrásból tudom, hogy a FIFA oldalra látogatók átlagéletkora kevesebb, mint a PESHungaryn. Volt egy ilyen "kutatás" pár éve.

Jó játékot mindeninek!

TJLavin

2009-09-11 11:39:19 [164]

Hopp az előző nem ide akart menni hanem a másik topikba...

TJLavin

2009-09-11 09:08:12 [163]

Félreértések elkerülése végett a Grafika NEM fog változni a végleges verzióban sem. Fűre majd jönnek patchek amiket természetesen nem az ea fog csinálni.

kristoff

2009-09-11 09:03:11 [162]

Nekem nagyon tetszik a demo!A graf biztos szebb lesz még,főleg a fű,meg remélem nem csak nigger biró lesz!Érezni lehet a 360fokos mozgásteretA labda végre akkora amekkorának lennie kell,vannak új alapcsukák,új kapusmozgások,ütközések esések sokkal életszerűbbek,az ellenfélnek már nncsennek annyira ratyi megoldásai,normális focit játszik,jók a gyors bedobások,biró,partjelző mozog,vannak új bejátszások,meccs előtti menü nekem nagyon tetszik,és ez még csak a demó...

Végre élvezhető a játék,ami a 08nál,majd 09nél kezdődött és most van eddigi tetőpontján!

Én biztos megszerzem a teljes verziót!

Slewy

2009-09-11 08:59:30 [161]

Sziasztok!

Eddig csak olvastam, most már nem tudtam megállni, hogy ne írjak!

Cambinak erre csak annyit tudok mondani, hogy én 25 éves vagyok, mostanában egyhuzamban keveset játszom, ezért fifázok, egy meccs ugye 10 perec. Ezért praktikus instant játék. Minden évbe letöltöm a PES-t is, a Fifát megveszem. A PES nem agyonscriptelt cucc, ennyi számomra amiben legyőzi a fifát, A 2009-es Pesben mondjuk a játékos futásának animációja tragikus volt sztem. Mindenesetre a lényeg, hogy egyrészt mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét, viszont azon érdemes elgondolkodni, hogy van egy menedzser mód a fifában, ami sztem a játék legnagyobb élménye. Tudom, a Pesben is van hasonló, de azért az elég gagyi, arról nem is beszélve, hogy letöltögetni hozzá, meg ilyen olyan-faszom, nincs bl, vagy bk, ahogy tetszik, és arról, hogy a fiatalabb korosztály játszik...lehet, ők is, meg ugye örök gyerek vagyok De lanpartykon az egyik cégvezető haverommal tóljuk rendületlenül, aki 32 éves, szóval azért erre rácáfolnék. És a PES-ben van ez a Japán csili-vili beütés, amit én nagyon nehezen viselek, tavaly hogy beharangozták, hogy bl meg ilyenek, azt annyira gagyi volt, hogy benne se volt mindegyik bl csapat. Ettől függetlenül pofátlanság amit az EA sports csinál, valóban az, de amit a Konami az is. Nem hülyék ezek, kiegészítik egymást a piacon, jó ez így nekik és nem is fogunk tökéleteset látni, amíg ketten vannak. Egyébként a véleményem a demó alapján az, hogy az ütköüzések egész jók lettek, és valóban úgy tűnik, nincsen agyonscriptelve a játék(mondjuk ezen a téren valóban nem ér a PES nyomába) végre nem csak szögletre pattan a labda a kapusról és a fejpárbajok reálisabbak, megveszem idén is, mert egy évig szórakoztat majd, pedig közben tudni fogom azt is, hogy "átbasztak". De legalább Európa ligába juthatok majd, nem a rég elfeledett EFA-ba

Legnagyobb tiszteletem minden Fifa és PES rajongónak
Én továbbra is az előbbít bővítem, természetesen elismerve a hibáit és az EA pofátlanságát

FeketePenge

2009-09-11 08:54:01 [160]

Cambi így van!Én is azt teszem majd.Ugyan úgy kipróbálom az új PES-t is.Aztán megírom a véleményemet normálisan. Nálam mindkettő játéknál tetszettek az új megoldások az eddigi szériákból,de nem ócsárolom őket,ha valami negatívumot látok felfedezni,sem mást ha éppen dicsőíti a játékot,hogy neki tetszik nekem meg nem.

bodopataj

2009-09-11 07:12:38 [159]

OMG, kisgyerek sír, hogy: úúú ez már megint milyen ratyi lett!!!! Aztán azt se tudja mi a helyzet, ez NEM a végleges változat, azért nem túl szép a grafikája. Mondjuk nekünk fifásoknak tényleg nem kellene elájulni ennyitől, de azért tényleg nem rossz.
Meg mi aa hogy nem változott 5 éve semmit?! Mi az anyámban változzon még? Ezentúl játszanak 15-15 emberre la pályán?

Cambi

2009-09-11 01:07:47 [158]

Többet akkor nem írok ide, és akkor nem fogtok halálra sértődni, hogy nekem nem tetszik a játék. Viszont az biztos, hogy lesznek PES fanok, akik kicsit keményebben fognak fogalmazni erről a FIFA-ról, akkor majd visszakívántok még engem is.
Igazából még csak annyi, hogy FIFA-val általában a fiatalabb korosztály játszik, ne haragudj babo140, hogy téged hozlak fel példánként, nem tudom amúgy hány éves vagy, de akik meg vannak már azzal is elégedve, hogy milyen jól néz ki Del Piero!
De nem baj, én is fifaval kezdtem 12 éves koromban. Nincs ezzel semmi gond. Ahogy nő az ember, változnak az igények, és a tartalmasabb dolgokra fogtok jobban koncentrálni. Éppen ezért nincs értelme összehasonlítani a két játékot, amit hangoztattam mindig is, mert más célközönséget céloz meg a két játék. Csak hát ugye foci szimulátor (csak persze a FIFA még midnig árkádos kicsit) mind a kettő, ezért sajnos valamilyen szinten kötelesség össze hasonlítani őket, mert pcére nincs más.

Cambi

2009-09-11 00:57:19 [157]

Csöpögni? Mit értesz ez alatt? Ha egy korábbi fifásnak sem fog tetszeni a játék majd neki is azt mondod, hogy ne csöpögjön? Érdekes!
Na de mindegy, ez így reménytelen látom. Még ha idejöttem volna és tényleg azt mondom hogy milyen SZAR a FIFA akkor lehetne okotok kiakadni, viszont én nem így fogalmaztam, mert bennem van csöppnyi tisztelet az emberek iránt, és nem bántom meg őket csak azért mert más játékot szeretnek, mint én.

babo410

2009-09-11 00:23:37 [156]

Csak azt nem értem, hogy a PES-esek minek jönnek ide csöpögni, hogy milyen szar! Igen is jó lett az új fifa! És Del Piero milyen jól néz ki!

Cambi

2009-09-10 23:52:11 [155]

Ez így van tsanyi10! Csak én megpróbáltam még finomabban megfogalmazni ezt, pedig ebben nincs semmi sértő. De most téged is el fognak küldeni a 15 éves fifa fanok a picsába. Ezen az oldalon remélem nem ez a megszokott megnyilvánulás. Csak vannak idősebb playerek is akikkel lehet normálisan beszélgetni pár mondatot...
Mert ez így elég szánalmas, ha leírja az ember az őszinte, egyáltalán nem sértő véleményét, és elküldi a picsába egy 15 éves (remélem legalább annyi van...) gyerek.

Na de nem is érdemes vele foglalkozni, a jobban nevelt fifa playereknek sok örömet kívánok ehhez a játékhoz, és ezt nem ironikus hangnemben írtam, hanem őszintén! De azért tényleg mindenki adjon a pesnek 1-2 meccset, ahogyan mi is megtesszük ezt a fifával. Ideje lenne ha az EA észbe kapna már, és nem ontaná a szar magából évről-évre, ez idegesít legjobban az egészben.

Üdv mindeninek!

tsanyi10

2009-09-10 23:42:51 [154]

Hát akinek ez jó játék annak egészségére Grafika csunya, MI egy nulla, fizika nulla, labda még mindig tekegolyo Jo a menu meg a körités szép, de én nem a menüvel akarok játszani...Ezt ha egy év volt megcsinálni, akkor elég gyér a fejlesztői csapat a fifa részlegen már bocsánat. Aki a játékélményt szereti, az tudjuk hogy melyik játékkal fog játszani. pacsi

Cambi

2009-09-10 23:36:13 [153]

imagine32! Sajnálom, hogy te ennyire kulturálatlan kisgyerek vagy, de majd felnősz egyszer. Addig meg most ki a szád, és ne fájjon ennyire látványosan az igazság. Így senki nem fog komolyan venni téged. Én csak normálisan leírtam a tényeket. De neked elég leírnod a korodat szerintem, mert a többi szerintem már onnan kikövetkeztethető!

csabi17

2009-09-10 23:29:23 [152]

Sziasztok srácok! Akinek van controller-e annak itt a segítség! Igaz hogy a 09-hez van de nekem működik! Csak annyit kell csinálni hogy a telepítési könyvtárat kell megadni
nekem pl: C:Program FilesEA SportsFIFA 10 - Demo
Amikor feltelepíted a Vezérlésnél be tudod állítani és már lehet is nyomni neki!
Itt a link!
http://www6.zippyshare.com/v/13386819/file.html

Üdv!csabi17

suszka23

2009-09-10 23:00:27 [151]

legalább 6 régi bug (egymásba futnak, kiszakad a háló stb) már most előjött kár!!!!

TJLavin

2009-09-10 22:16:27 [150]

Na játszottam egy meccset. A videók és képek alapján lehetett sejteni hogy csúnya lesz dehogy ennyire... Nem tudom hogy lehet erre azt mondani hogy kurva jó "gém"... De komolyan. Gusztustalan a grafikája, ezzel a zászlófeltartós bíróbemutat cserénél dologgal meg kb kitörölhetik a seggüket. Erre ráfog férni egy kiadós grafika patch..

dmxzibit

2009-09-10 22:11:56 [149]

egész jo de pc-n már nem is lehet majd cselezni v hogy lesz ez ??oké bringacsel...és meg egy-kettö és ennyi...az s..r am egész jo

FeketePenge

2009-09-10 22:10:52 [148]

PES-t és a fifát nem kellene összehasonlítani,mert mindkettő különböző módon próbálja visszaadni a reális football élményét!Mindkettőnek megvannak a negatívumai,és a pozitívumai.Mindenki azzal játsszon amelyikkel akar,de nem kell szidni azt aki a másikkal szimpatizál,és az tetszik neki.Másrészt a Cégeket sem kell szidni!Örüljetek hogy van mivel játszani és nem csak a kukitokkal lehet

szcsaba95

2009-09-10 22:08:00 [147]

Huu ez a demó is már nagyon sokat mondó..És ebben nincs változás???
Max. a demóban látod..
Én ránéztem a menüsorra 1 egész uj rész + uj légy profi idény van és Az idény címmel új menedzser módot helyettesítő és biztosan nagyon jo..
Az ilyen idő elötti kritikákat majd a teljes full verzios játék után kell mondani..hiszen arra rövidebb hosszabb időn belül Patchek fognak készülni..
Már várom a HSP.t
Hajrá Fradi

by:Csaba

Tuner0612

2009-09-10 22:03:48 [146]

Pls segitsetek
a demó telepítésénél ezt írja ki:CRC failed in data/audio/T_GER_001-asf
unexpected end of archive

Dávid 15

2009-09-10 21:38:38 [145]

Áhh ez valami hihetetlen naaagy lett! olyan mozgássorozatok vannak benn, meg minden!! Eszméletlen sokat javult a gém a 09óta..egyszerűen ez áhh meg a becsúszó szerelés há milyenlett oO tiszta jó..meg a kameranézetek eszméletlenjólett Hát én már húztam is vissza gémelni nem lehet megunni..a játékélmény is nagyban jault..élvezem a meccset meg már nem robotmozgásavan az embernek ez egy nagyonjól eltalált játék..és még holvan az eredeti ennél csak jobblesz aki meg fikázza sztem az azért, mert az ő gépük nm etudka kihozni azt a grafikát, amin élvezni lehet a gémet nálam 10/10 ^.^

imagine32

2009-09-10 21:30:33 [144]

igen fos pes semmi licenc az is bugos ám
Master League
OMG ha pes es vagy huzz a picsába
amugy szerintem meg qrva jo játék let ennyit erörl lowok cső

Cambi

2009-09-10 21:25:21 [143]

Basszus, ne mondja senki hogy jó ez a játék... Ez valami hihetetlenül gyenge lett ismét!Soha nem voltam grafika orientált, de ez már tényleg borzalmas, ahogy kinéz a játék max grafikán.
A játékmenet meg még hihetetlenül sablonos, most tényleg nincs semmi fejlődés évről-évre???Mert ok, hogy minden elvakult PES fan ezt állítja, sőt, még sok fifás is beismeri, de azért ezt tényleg nem hittem volna. Én direkt kihagytam a 09 demoját (minden évben csak demoig jutok), erre ez a játék még mindig tök ugyanaz mint 5 éve. HIHETETLEN!
Tényleg nem akarok senkit megbántani, de próbálja ki majd mindenki az új PES-t, szerintem minden (nyitott) ember rövid időn belül észre fogja venni a hatalmas különbségeket minden tekintetben!PC-re talán már soha nem adnak ki normális verziót,csak hogy kisebb legyen a gépigény?Mindenesetre nézze meg mindenki a saját szemével a játékot, aztán mindenki várjon türelmesen a PES-re.

helf

2009-09-10 21:09:07 [142]

Az benne a fos hogy nem tudom beálitani a controllert!

TJLavin

2009-09-10 21:07:05 [141]

Kitűrt mezek vannak a játékban? Videókon nem láttam csak 1-2 EA videón. Am arra ne számítsatok hogy a végleges fifa máshogy fog kinézni pl a fű. Ezen már nem változtatnak. De Celement majd biztos megálld titeket egy fű patchel.

mszabi90

2009-09-10 21:02:53 [140]

Hát szerintem szánalmas lett ez a fifa10!

imagine32

2009-09-10 20:57:09 [139]

bill el de akinek no gamepad az szopja
am naon nagy game ur isten
a büntetönél uj kamera
a partjelzö mutat is uj animáciok na go game
csá

bodopataj

2009-09-10 20:36:58 [138]

billentyűzettel nem is fog menni, vagy pad-dal küldöd?

imagine32

2009-09-10 20:07:38 [137]

cska én vaok igy a 360° mozgás nemláccik meg vagy csaka demoba?

babo410

2009-09-10 20:07:26 [136]

Na akkor azt hiszem megnézek egy filmet! talán lenn lesz a végére! Úgyis most filmeket nézegetek az új full HD monitoromon. 4500 havonta 1 évig kellett már nagyon, mert a régi beszart, meg állandóan fájt már a szemem tőle. Ez meg tök jó. Full HD-ben még a FIFA is jobban néz ki!

babo410

2009-09-10 20:04:14 [135]

Na azt én inkább nem próbáltam, mert túl gyanús, hogy 1,7-et ír, azt az meg 2 gb felett? Most meg már 2óra 20 perc! Jó lenne egy torrentes link, mert így nem jön soha le! Ez vicc! 1ó 30p, 1ó50p, 2ó 20p, 1ó 30p. Ezt nyomja folyton. Így meg nem tom leszedni éjfélig se! Pedig várom már nagyon!

imagine32

2009-09-10 20:01:16 [134]

emberek a játékmodokba kerestem a gyakorlást de nemtaláltam és alatta van hogy
GYAKORLOARÉNA
ezek szerint lehetsdéges hogy van benne olyan hogy 1v1 be cgyakorolhassuka lövéseket stB?juuuj

imagine32

2009-09-10 19:54:49 [133]

érdekes isohunton találtam egy
Ea Games Fifa 10 ENGLISH.iso nevü torrentet 2.67 gb
szerintem kamu de nem bizti

imagine32

2009-09-10 19:51:22 [132]

na müxik egyébként jo game?
én mondtma h jo lesz naon

babo410

2009-09-10 19:48:39 [131]

XBox 360 demo már fenn van az isohunt.com-on torrentben, ha vkit érdekel. Onnan gyorsabban lent van, mert azt minnél többen szedik annál gyorsabb.

imagine32

2009-09-10 19:45:47 [130]

de jo még ez se megy
rámegyek 2 a file ra(itt töltöttem le!)
és befagy
elmegy az azstal azt viszsajön p*****a

babo410

2009-09-10 19:44:55 [129]

Várjatok, rálinkelek a torrentbox.com-ra, hátha fennvan.

fattila

2009-09-10 19:38:20 [128]

majd alkoss véleményt és írd meg

helf

2009-09-10 19:30:54 [127]

lassan irtam mindjár nyomom

fattila

2009-09-10 19:29:45 [126]

Ez 2 perc volt :P

helf

2009-09-10 19:27:03 [125]

kész!

helf

2009-09-10 19:25:40 [124]

1 PERC!!!

FeketePenge

2009-09-10 19:13:38 [123]

Gabi nálam mikor kicsomagolta a setupot automatice elindult az install.


Még így is élvezem a játékot,hogy nincs kommentár,és a fű sem tökéletes.
Elkövettem egy szabálytalanságot tizenhatoson belül...tetszett az új megoldás,hogy a kamera elölről körbement kapusom körül...bár nem tudtam védeni,úgy meglepett ez az újítás, egy helyben állt a kapusom,lassú voltam.Az új "gyors" bedobás is tetszik.
Szóval bármi lesz is,biztos megveszem pc re a játékot,már csak ezek miatt is.
Az új módok is tetszenek a légy profi idényben.Válogatottal is végig lehet vinni.Vagy kiharcolni,hogy bekerülhessek oda.Az új idény mód is jó lehet majd.
A taktikai módok is tetszenek meccs kezdése előtt.
Szóval azért vannak jó dolgok.Csak a grafikán kellene javítani.

Gabi96

2009-09-10 18:57:08 [122]

Nekem amikor rámegyek az install gomra vagy az autorun vagy pedig az easetup-ra akkor az irja ki,hogykérjük hezezd be a lemeszt és ilyenkor mit kell csinálni?

FeketePenge

2009-09-10 18:53:22 [121]

Pozitívumok: Végre a játékvezető is aktív,cseréknél is. Partjelző is már mutogat.
A mozgás tényleg javult.Több irányba vihetem a labdát.

FeketePenge

2009-09-10 18:39:34 [120]

Hát mivel demo,így nem is vártam nagy csodát. Elnézve a fű még itt iszonyú.Kommentár sincs,gondolom mert még demo verzió.Az animáció több lett ez tény,de nem sokban másabb,mint a 09 nél.A mozgásukon látszik,hogy változtattak.
Lényeg a lényeg,hogy lenne mit csinálniuk még a teljes verzióig.

Genti

2009-09-10 18:32:28 [119]

a marketplacen belűl hol keressem a demót?

Gwin

2009-09-10 18:26:38 [118]

Hát gyerekek ez nagyon odab*sz (Y)

12 3 4 > >>

Adatlap

FIFA 10

megjelenés:

2009. október 02.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA SPORTS

Web Fórum
Galéria Demó
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!