FIFA 12 Karrier mód az új elemek

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A srácok szerint a Karrier mód is erős ráncfelvarráson esett keresztül, ami miatt igazán nagyszerű lesz ebben az évben a virtuális menedzseri lét. Nézzük tehát mik lesznek az újítások:
Látvány:
Vizuálisan nagyjából hasonló élményt kapunk, mint a FIFA 11-ben, de főmenü képernyője egy kicsit átszabásra került. A soron következő meccsek naptára beágyazva található meg a főmenüben, így a híreket és az eseményeket is egy helyen tudod majd nyomon követni. Bármikor megállíthatod az időt, ha éppen egy érdekes cikket vagy egy cserét akarsz lebonyolítani. Új elemek különböztetik meg a különböző meccseket, mint bajnoki, kupa vagy Európai meccs.

Játékos megfigyelés: Igen a játékos megfigyelés visszatért a FIFA széria karrier módjába, de csak a fiatal játékosok esetében. Három megfigyelőt szerződtethetsz és küldheted szét őket a különböző régiókba tetszőlegesen hosszú időre. A legjobb megfigyelők természetesen sok pénzbe kerülnek. Ahhoz, hogy a rivális klubok ne vadásszák le előled a legtehetségesebb ifjoncokat résen kell lened és gyakran kell kiküldeni a játékos megfigyelőket a régiókba.

Tehetséggondozó központ: A játékban létrehozhatod a saját „Telki fociakadémiád”, ahol a játékos megfigyelők által jónak ítélt tehetségeket tovább fejlesztheted. Itt eldöntheted, hogy mikor kerülnek be a nagy csapatba, de ki is rúghatod őket.

Játékos történetek: A játékosok a teljes szezon alatt hangot adnak a véleményüknek a menedzser döntéseivel kapcsolatban, amely persze lehet negatív és pozitív is. Mindenről lesz vélemény az átigazolásokról, a sérüléstől való félelemről, a játékidőről, az új igazolásokról, a morálról és sok minden másról is. Az hogy milyen módon kezeled ezt, teljesen tőled fog függni.

Csere határidő: Óráról órára követheted a cserepiac utolsó időszakát, amikor még lehetőséged lesz valamilyen átigazolásra.

Forma és morál: A játékosok két legfontosabb értéke, amely a menedzser módban végzett tevékenységed alapján változik, ezek alakulását a játékos történeti részben kísérheted figyelemmel.

Játékos fejlődés: Sajnos az angol közösségi srácoknak nem sikerült túl sok szezont lejátszani egymás után, de a tapasztalataik alapján a játékosok szezonról szezonra akár jelentős mértékben is javíthatnak a képességeiken.

Ez a hír egy hat héttel ezelőtti állapotról szól, de a hétre ígértek hivatalos bejelentéseket is az EA részéről a karrier móddal kapcsolatban.

Amint lesznek pontosabb információk megosztjuk veletek.

Addig is nézzétek meg a Fifa 11 szezon legszebb góljainak második részét:  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások6  

hunlordfs

2011-07-12 23:46:13 [6]

http://www.youtube.com/watch?v=Lvw506bS5lo&feature=player_embedded

morpheusm

2011-07-12 18:15:59 [5]

Végre, hogy visszahozzák azokat a dolgokat amiket imádtam! (XBOX360-n tolom)

babo410: Nem tudom te mit csinálsz, de én minden játékosomat el tudom passzolni értékének megfelelően vagy drágábban. (Mondjuk nem árt, ha a játékosmozgást az elején magasabbra állítod)

babo410

2011-07-11 17:37:37 [4]

Ja és a vizuális élmény az az Xboxos lesz, nem a PC FIFA 11! Tehát PC-re merőben új menedzser mód jön. Nem tom hol jobb ez az opció, de remélem a jobbikat fejlesztik tovább!

babo410

2011-07-11 17:35:52 [3]

Nekem tetszik! De én azt szeretném, ha végre lenne olyan kehetőség az átigazolásoknál, hogy más játékost bevonni, cserélni, vagy játékos + pénz opció. Ez nagyban megkönnyítené elpasszolni a feles játékosaimat. Mert az is bosszantó, hogy alig jönnek a játékosaimért, és pláne áron alul viszik őket. De ezek a bejelentések nagyon jók!

Zenmaster

2011-07-11 13:25:17 [2]

Ezt kapjuk

YNWA

2011-07-11 11:15:29 [1]

Remélem PC-re is ezt kapjuk.. :-)

Adatlap

Fifa 12

megjelenés:

2011. szeptember 30.

fejlesztő:

EA Sports Vancouver Studio

kiadó:

Elenctronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!