FIFA 16 - trailer elemzés

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A FIFA 16 első előzetesében láthatjuk annak a 12 női válogatottnak néhány tagját, akiket a játékban irányíthatunk, és kiderült a megjelenési dátum is.
A FIFA 15 Next Gen motorra váltott PC-n is és bár a jövő évi licencekről nem tudtunk meg sok újat, az bizonyos, hogy az EA Sports forradalmi újítást eszközöl a FIFA 16 játékban, hiszen a sorozat történetében először női játékosokkal, pontosabban női válogatottakkal is játszhatunk, igaz férfi csapatok ellen nem játszhatnak majd.

Feltételezzük, hogy tehát egy kapcsoló segítségével női focistákat is létrehozhatunk majd, így akár a következő Hungarian Super Patch-ben a női NB I teljes mezőnye is helyet kaphat majd, de a magyar válogatott mindenképpen.

A közel másfél perces videóban az elérhető 12 nemzeti válogatott játékosairól láthatunk valós és in-game képeket, ezek név szerint Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína, Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Mexikó, Spanyolország, Svédország és az USA. Ez már előrevetíti, hogy esetleg már a kezdőrúgásnál választhatunk, hogy női avagy férfi csapatokkal szeretnénk játszani.

A trailer és ezek szerint a játék férfi része sok újdonságot nem tartalmaz majd, viszont a női foci részére komoly fejlesztéseket pakoltak a játékba és ez mindenképpen remek dolog lesz a játékban. Ezzel nyilvánvalóan szeretnék a női játékosokat, illetve úgy amúgy a hölgyekkel megszerettetni a játékukat.

A játék megjelenési dátumát az EA még nem vallotta be hivatalosan, de talán annak tekinthető a videó végén felbukkanó dátum, így mi is szeptember 25.-re tesszük ezt.



Ezek után kíváncsian várjuk a PES 2016 bejelentését, de valószínűleg ők nem tudnak majd ilyen újdonságokkal szolgálni. Az EA Sports hivatalos bejelentésééig még 17 napot kell várni, június 15.-én az E3 konferencián (melyet élőben közvetítünk Nektek) minden kiderül.

Aki még nem látta a videót, annak erre tessék!

Mit szólunk? Hölgyeim?
  GalériaFIFA 16  
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

FIFA 16

Sport >>

megjelenés:

2015. szeptember 22.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA Sports

Web Fórum Teszt
Magyarítás Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!