Fifa 12 EA és Derby County együttműködés

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A Derby County és az EA hivatalos együttműködést írt alá, amely hasonló a korábbi Manchester City-vel kötött megállapodáshoz, de inkább marketinges konkrétumokat tartalmaz.
Habár a Manchester Citynél jóval kisebb a Derby County szurkolótábora, de az irányvonal, amit az EA elindított ezekkel az együttműködésekkel nagyon biztató.

Mit is kapunk tehát a FIFA 12-ben e-kapcsán?

  • A szurkolók egyedi Derby County borítót kapnak, amelyet a Derby County weboldaláról lehet majd letölteni a FIFA 12 megjelenésével egy időben.
  • A Derby County Barnsley meccs keretében a szurkolóknak lehetőségük lesz megnézni a trailert és a megjelenés előtt kipróbálni a demót.
  • A Derby játékosai FIFA 12-ben is összemérik egymással a tudásukat
  • A FIFA 12 reklámja megjelenik a Derby stadionjában és a digitális felületein

Sajnos az még nem derült ki, hogy a játékosok arca, illetve a csapat stadionja bekerült-e a játékba, de ha a Manchester City-s sémában gondolkozunk, akkor remélhetőleg igen.

Magyar csapat esetében nem tudunk még hasonló hírrel szolgálni, egy jó darabig még biztosan nem.

 

  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások3  

Beckhambauer

2011-08-10 10:12:26 [3]

Gondolkodik, aztán beszél...rnElőször is a Derbyvel való szerződés jó, mert látszik hogy a kisebb csapatokat se hanyagolják el az EAnál, emellett a reklám több vevőt vonzhat.rnrnrnMásodszor, és babp410 most figyelj, a nagycsapatokkal nem kell szerződés. Barcának, Manchesternek, Chelseanek, stb. mind megvannak stadionjai,arcai,korrekt játékoskeretei,mezei,logójai. A szerződés azokra a csapatokra vonatkozik, amik hiányosak. rnrnA kommenteket pedig lehetőleg minősíthetően küldjétek el.

Schweinsteiger96

2011-08-09 20:27:19 [2]

Mi at, hogy kit érdekel a Derby:@@@@ akkor menj azt verd magad a shoppingra meg ezekre a szarokra.....Robbie Savage most vonult vissza a Derbytől a walesi legenda..de te gondolom ezt úgy se ismered.....ha egy angol negyedosztály Aldershot Townra magyar Nb1-be lenne agyonverné a mezőnyt..én már voltam kint a meccsükön angliába és ez csak egy 4.ligás középcsapat...de ha az nb1 is olyan szinten lenne én le**pnám magam...és nem vok Derby szurkoló....

babo410

2011-08-09 18:06:22 [1]

Nem értem miért nem nagyobb csapatokkal állapodnak meg? Kit érdekel egy Derby Country? Még a City oké, de inkább Man. United, Chelsea, Juve, Milan, Barca, Real, stb kéne! Sokkal namgyobbat szólna! De van egy olyan érzésem,hogy ezek a megállapodások kapcsolatban vannak a Premier Ligue-el kötött szerződéssel is, tehát inkább angol csapatoknál lesznek ilyen megállapodások. De azért remélem a többi bajnokságot sem fogják hanyagolni. Ja és arról tudni lehet vmit, h lesznek új licenszelt bajnokságok is a játékban?

Adatlap

Fifa 12

megjelenés:

2011. szeptember 30.

fejlesztő:

EA Sports Vancouver Studio

kiadó:

Elenctronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!