Fifa 12 Impact Engine trailer

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Itt az első hivatalos videó a FIFA 12-ben debütáló impact engine-ről.
Az eddigi tesztelők és az újságírók jelentős része forradalmi újításként kezeli ezt a fizikai rendszer fejlesztést, amely jelentősen dob majd a játékélményén. A videón kívül az Electronic Arts hivatalos sajtóközleményt is kiadott.

Íme tehát a videó:



Hivatalos sajtóközlemény:

AZ EA SPORTS ÚJ ÜTKÖZÉSMODELLEL FORRADALMASÍTJA A FIFA 12 JÁTÉKÉLMÉNYÉT

Az idei FIFA játékot az igazi futball által inspirált nagyszabású újítások teszik még mélyebbé és fordulatosabbá

REDWOOD CITY, Kalifornia – 2011. május 27. –Az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ma bejelentette, hogy az EA SPORTS™ütközésmodellt (Player Impact Engine) fejlesztett ki, mely újfajta fizikai számításai segítségével forradalmi változásokat hoz bolygónk legjobb sportjátékában. A két évig fejlesztett, immár a FIFA 12 részét képező Player Impact Engine valós fizikai találkozásokat generál a pályán zajló minden megmozduláshoz. A FIFA 12 valós foci által inspirált újításai közül ezt az egyik legjelentősebbet az EA Canada munkájának köszönhetjük.

– A FIFA 12 játékban tetten érhető átalakulást nem annyira fejlődésnek, inkább igaz forradalomnak tekinthetjük –jelentette ki Kaz Makita, az elmúlt három évben 136 videojáték-díjat elnyert FIFA sorozat ügyvezető producere. – A valaha készült legeredetibb FIFA játék létrehozásakor olyan új elképzeléseket vetettünk be, amelyekhez újfajta technológiára volt szükség. A rajongók az első pillanattól látni, és ami sokkal fontosabb, érezni fogják az új beleérési motor jelentőségét.

A játékot alapjaiban megújító Player Impact Engine lesz a PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszerre, valamint Xbox 360® videojáték- és szórakoztató rendszerre készülő FIFA 12 szíve. Most átélhetjük, hogyan küzdenek az igazi futballisták a labda birtoklásáért, hogyan szerzik meg azt és hogyan teszik fizikailag is próbára egymást közben. Az ütközésmodell folyamatosan, valós időben hozza a feldolgozott döntéseket a focista testének minden egyes találkozási pontján, így hozva létre természetes és hihető történések végtelen variációit minden ütközés alkalmával. Mindez a játékos számára a nagyobb rugalmasság érzését eredményezi, több húzásra vagy lökésre van lehetőség a labdáért való harcban, és könnyebb kikerülni a kisebb küzdelmekből.

A valós futball által inspirált forradalmi jelentőségű játékmeneti újítások mélyebbé, izgalmasabbá teszik a FIFA 12játékot. A vadonatúj precíz labdavezetés segítségével a támadó sokoldalúbban kezelheti a labdát, míg a taktikus védekezés éppoly kifinomulttá és fontossá teszi a védelmet, mint az igazi fociban. A futballisták immár új generációs profi játékos intelligenciával rendelkeznek, mely a focisták döntéseit és teljesítményét emeli magasabb szintre, az új karrier mód pedig a valós életből átvett történetszálakkal mélyíti el és teszi realisztikusabbá az élményt.

A precíz labdavezetés segítségével sokkal finomabban és pontosabban érhetünk bele a labdába, jobban irányíthatjuk azt szűk helyeken, erősebben befolyásolhatjuk a játék ritmusát. A támadás terén bevezetett újításokat az újratervezett védelmi mechanizmus egyenlíti ki, mely alapvető változtatásaival a taktikus védekezést éppoly fontos stratégiává teszi, mint a támadást. lmmár nagyon fontos, hogyan pozícionáljuk a játékosokat, hogyan fogjuk el a passzokat és hogyan szerelünk.

A játékosok a profi játékosintelligencia segítségével öntudatra ébredtek a pályán, saját képességeikre, valamint társaik jellegzetességeire és erősségeire alapozott önálló döntéseket hoznak. A kivételes helyzetfelismerő képességgel megáldott focisták például olyan lehetőségeket is képesek lesznek meglátni keresztlabdákra, melyeket a többiek nem. A Real Madridban játszó Kaká valószínűbben, távolabbról és gyorsabban veszi észre egy társa ígéretes megmozdulását, mint egy gyengébb helyzetfelismerő képességgel rendelkező futballista. A csapatok támadó taktikái más-más formát öltenek, a pályán levő játékosaik erősségeitől és az ellenfél gyengeségeitől függően, ami változatosabb meccseket és valósághűbb élményt eredményez.

A FIFA 12vadonatúj karriermóddal is szolgál, melyet átszőnek és inspirálnak a valódi sportéletből vett történetszálak. A játék kimenetelét olyan tényezők is nagyban befolyásolják, mint a játékos morálja, hogy milyen formában van éppen, és milyen a csapat pozíciója a ligában. Több döntéshelyzettel és tényezővel szembesülünk, mint valaha, és mindezek következményeinek is tanúi lehetünk a pályán.

A meccs előtti pillanatoktól az utolsó sípszóig látványosan, érezhetően újszerű és friss FIFA 12élethű meccsélményt, gyorsabbra és könnyebbre áttervezett menünavigációt és több mint 500 hivatalosan licencelt klubot kínál. A FIFA 12előrendeléséhez látogass el a http://www.electronicarts.hu honlapra!

A FIFA 12legfrissebb híreit az EA SPORTS FIFA több mint ötmillió rajongóból álló közösségéhez csatlakozva a http://www.facebook.com/easports.hu címen ismerheted meg, vagy kövess bennünket a Twitteren: http://www.twitter.com/EAHungary.

A FIFA 12 idén ősszel jelenik meg világszerte PlayStation®3, Xbox 360®, Wii™, PC, PlayStation®2 számítógépes szórakoztató rendszer, Nintendo 3DS™, PSP® (PlayStation®Portable) rendszer, iPhone®, iPad™ ésiPod® touch verziókban. A következő hónapokban további érdekes hírekkel szolgálunk a játékról. A játék még nem kapott besorolást. Képernyőképek a http://info.ea.com címen találhatók.


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások6  

janos1020

2011-06-04 16:30:32 [6]

most örülni kéne h megkapjuk pcre megint az előző fifát??? 9,10 egy rakat xar volt.. idén végre megérkezett a ps-xbox féle nextgen motor így játszhattunk egyet -kb szó szerint- egy az egyben átírt xboxos fifa 10-el (spec van gamepadom szal annyira nem érintett, de azért mégis na..) kész röhej. ráfogták gyengék még a pc-k most jött el az ideje(a tavalyi psgame pcre átírásának).. gondolom a mostani I5, I7, gtx560-ak nem alázzák rongyá a ps3-at. a szánalom az egészben h a pest így is verte, szal fölös fejleszteni

babo410

2011-05-31 11:51:52 [5]

Na akkor ez az új Player Impact Engine nem lesz PC-n? legalábbis arra nem írta, csak PS3-ra és Xbox 360-ra. De akkor mégse ugyanazt kapjuk PC-re mint konzolra! Most akkor mi is van valójában? Mert ugye múltkor még azt mondták uazt adják ki mind a 3 platformra!

Mr.Percy

2011-05-28 18:38:21 [4]

Nem kell ide nb1... élvezhetetlen lenne, ide BL meg EL kell, hogy igazi FIFA legyen... szerintem nagyon jó lenne és a Fifához jobban áll a licencelt BL meg EL, minta PES hez... : )

EnzoB

2011-05-28 14:49:42 [3]

tényleg már csak a licencelt válogatott az MLSZ logójával, és a licencelt NB1 hiányzik a FIFA 12-ból. Ha beleteszik, 100% h megveszem D

Anonymus2011

2011-05-27 20:15:31 [2]

De jó lenne egy licencelt magyar liga *.*...

nonomo

2011-05-27 16:31:01 [1]

A játékot alapjaiban megújító Player Impact Engine lesz a PlayStation3 számítógépes szórakoztató rendszerre, valamint Xbox360 és a PC videojáték- és szórakoztató rendszerre készülő FIFA 12 szíve.

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!