Fifa 13 képek, karrier mód és skill mód részletek

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A karrier mód újításairól, illetve a teljesen új gyakorló(skill) módról is érkeztek információk.
Elsőnek nézzük, hogy mennyiben változik a gyakorló mód a játékban. Az új fizikai motor lehetőségeit teljes mértékben beépítették az új gyakorló módba, ami jóval több lehetőséget ajánl fel, mint a meccsek előtti gyakorlás. Az új módban lépésről-lépésre megtudhatjuk a FIFA játék alapjait, illetve olyan dolgokat is, amiket lehet hogy egyáltalán nem is használunk, mivel nem tudtuk, hogy lehet ilyet csinálni. 8 nagy szekcióban 32 mini játék teljesítése közben acélozhatjuk a FIFA játékos tudásunkat. A legfőbb szekciók: tizenegyesek, földön passzolás, emelt passzok, cselezés, kapura lövések, további lövések, beívelések, szabadrúgások. Ezek teljesítése arany, ezüst és bronz szinten lehetséges. Mindenféle feladatot teljesíthetünk, fix helyről kapura lövés, szlalomozás, tengó..

A különböző kihívások a meccsek előtt random módon jelennek meg, de természetesen egy külön menüpontból is elérhetőek lesznek. A kihívások teljesítése természetesen egyre nehezebb lesz. A gyakorlás végcélja a legendás szint elérése, amely alakulását természetesen a barátok is folyamatosan figyelemmel kísérhetik online. Íme néhány kép az új módból:

A gyakorló mód újításai után nézzük, hogy milyen változások lesznek a menedzser módban. Az első nagyobb változtatás a nemzetközi menedzser rész fejlődése. Jó hír, hogy a jól teljesítő klubcsapatok vezetőiként, most már felajánlja a játék a szövetségi kapitányságot is. Amennyiben természetesen rosszabbul teljesítünk, akkor gyengébb képességű válogatottakat irányíthatunk. A nemzetiségünk és az éppen aktuális bajnokság is befolyásolni fogja, hogy melyik válogatott irányítására kapunk felkérést. A sajtóhírekből, illetve a pletykákból értesülhetünk róla a konkrét ajánlat előtt, hogy kitől kapunk lehetőséget. A szövetségi kapitányi és klubcsapat feladatok egymással párhuzamosan mennek, e-miatt mindkettőre figyelnünk kell. A szövetségi kapitányi feladatok egy külön karrier mód részben (HUB) kapnak helyet.

A másik nagy újdonság, hogy a párhuzamosan zajló meccsekről folyamatosan két kommentár tájékoztat(Alan Mcinally és Geoff Shreeves). A kommentár a gólokról, piros lapokról és tizenegyesekről is jelez nekünk. A meccsek kezdése előtt beállíthatjuk, hogy melyik párhuzamos meccsről szeretnénk információkat kapni.

A Be a Player módban is kapunk új lehetőségeket. A menedzser a szezon elején célokat tűzhet ki nekünk, de ha elégedetlenek vagyunk például a játékidőnkkel, akkor kölcsönadásunkat is kérhetjük. A karrierünk végén automatikusan felajánlja a csapatunk menedzseri teendőit a játék.

A karrier mód kezelőfelületén folyamatosan kapjuk az elmúlt forduló eseményeiről az audio tájékoztatást. A Jobs board menüpontban folyamatosan láthatjuk a nyitott menedzseri pozíciókat, így szezon közben is klubot válthatunk.

Az átigazolási rész is megváltozik. Most már játékost és készpénzt is ajánlhatunk a CPU-nak. Ha kölcsönadunk egy játékost, akkor meghatározhatjuk az átigazolási díj összegét, amennyiben lejár a kölcsönadás ideje. Ha a CPU-tól ajánlatot kapunk lehetőségünk lesz ellenajánlatot tenni más feltételekkel. A szerződések felajánlásakor a játékos szerepét is ki kell választanunk, ez befolyásolni fogja, hogy aláír-e hozzánk. A hírekből egyből tudunk majd ajánlatot tenni a játékosoknak.

Egy teljesen új Sky Sport-os rendkívüli hírek design-t is kapunk. Az EASFC katalógusban megvásárolhatjuk a karrier mód játékosunk küllemének változtathatóságát. Tehát elég sok minden változik, mindenesetre elég biztatóan hangzik. Végezetül 8 új kép a játékból:

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások2  

csibu

2012-07-27 14:56:14 [2]

Szereted a focit?rnSzívesen tippeled meg hétről-hétre a legérdekesebb mérkőzések eredményeit?rnAkkor a 2012/13-as Labdarúgó Tippversenyt neked találták ki, itt egy remek közösség tagja lehetsz és akár értékes nyereményhez is juthatsz a jó tippjeiddel!rnrnBizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb Tippmester! rnKeresd a "2012/13 Labdarúgás - Tippverseny" csoportot Facebookon, lépj be és Tippelj!rnHa tetszik a kezdeményezés, oszd meg te is, legyünk minél többen, tegyük még izgalmasabbá a következő év labdarúgó bajnokságait, válogatott mérkőzései, BL és EL kupamérkőzéseit!

yok9

2012-07-23 16:29:33 [1]

már nagyon várom!!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!