Játsszátok le Ti is az évszázad NB III-as mérkőzését!

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Nem sokkal ezelőtt rendeztek egy fantasztikus mérkőzést az NB III-ban ahová több, mint 10 000 szurkoló látogatott ki és teremtett pokoli hangulatot. Éld át a számítógéped előtt ülve, nyerj a Csepel vagy éppen a Fradi játékosaival!
Nem sokára megjelenő NB III-as kiegészítőnket nem is demózhatnánk mással, mint a március 13.-i Csepel FC - Ferencvárosi TC II NB III-as bajnoki mérkőzéssel, melyre a ferencvárosi szurkolók tiltakozásul a Groupama Arénában bevezetett vénaszkenner ellen megmozdulást szerveztek. Több, mint 10000 néző jött össze erre az összecsapásra és fantasztikus NB I-es hangulatot teremtett mindkét Tábor.

Ennek elismeréseként kis csapatunk úgy gondolta kiadja a Csepel és Fradi II csapatait a FIFA 15 és FIFA 16 játékhoz, hogy Ti is letudjátok játszani ezt a fantasztikus hangulatú mérkőzést. Ehhez elkészítettük a csapatok korrekt kereteit, mezeit és természetesen a mérkőzésen szereplő szurkolói drapériákat is, így játék közben a telt házas Béke téri Stadionban érezhetjük magunkat azzal a különbséggel, hogy ezúttal mi irányítjuk a mérkőzés végkimenetelét.

A kiegészítő csak PC-s játékosoknak elérhető, kérjük telepítés előtt feltétlenül olvassátok el a letöltéseknél található leírást!




  Galéria  
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!