Kövesd a nyári olimpiát a Csepeli Szurkolói Arénában!

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A Csepeli Szurkolói Aréna júniusban, a Foci Eb első mérkőzése idején nyitotta meg kapuit, ahol azóta számtalan feledhetetlen sporttörténeti pillanatot élhettek át a szurkolók. Elsőként együtt örülhettünk a magyar labdarúgó válogatott bravúros győzelmének az osztrák csapat ellen. Ezután folytatódott az álom, és legendásan helyt állt a magyar csapat az izlandiak ellen is. Megállíthatatlanul kitört a szurkolói láz, és beköltözött mindenkibe! Egy nemzetként ébredt fel bennünk a szurkoló, amikor láttuk a válogatottunk kitartó és nemes küzdelmét! 

Idézzük is fel ezeket a felejthetetlen pillanatokat!

A Foci Eb véget ért, de csak most jött el igazán a sport szeretetének, a sportolók kitartásának és méltányos elismerésének időszaka! Augusztus 6-án elkezdődtek a riói olimpiai játékok, ahol 21 sportágban 157 magyar versenyzőnek szurkolunk. Eddig 25 nyári játékon vettünk részt, és 476 dobogós helyezést értünk el. Minden eseményen legalább egy aranyérmet szereztünk!


Ehhez a hagyományhoz hűen az idei nyári játékokon már az első nap két arannyal indítottunk! Az első magyar aranyat Szász Emese női párbajtőrben szerezte. Néhány órával később második olimpiai aranyunkat Hosszú Katinka nyerte világcsúccsal 400 méter vegyesen! Ez csak a kezdet volt!

Gyere, és nézd az Arénában az M4 Sport élő közvetítését a 16 négyzetméteres kivetítőn! Kövesd a Csepeli Szurkoló Aréna oldalát a Facebookon, és nem maradsz le a legújabb programokról, eseményekről!

A belépés ingyenes, a hangulatot felpezsdíti a mindig hideg Igazi Csíki Sör!


 

A Csepeli Szurkolói Aréna nem csak a csepelieket várja mindennap 12 és 24 óra között. Bárhonnan könnyen megközelíthető, a kerékpárosokat biciklitárolókkal várják. Az Európa-bajnokság után nincs megállás, folytatódik a szurkolás a nyári olimpia idején is! Kössön össze mindannyiunkat az élmény, találkozzunk a Csepeli Szurkolói Arénában! 
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!