UEFA Euro 2012 csapatok majdnem fele nem licenszelt

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
A tegnapi megjelenést beárnyékolja, hogy a csapatok majdnem fele, olyanok is mint Wales, Szlovákia, Észtország és a házigazda Ukrajna nincsenek rendes kerettel benne a játékban.
Az EA közleménye szerint a kiegészítőben lévő 53 csapatból 29 rendelkezik teljes licenszel a többi csapatnak csak generikus játékosai vannak.
Az EA szerint egyénileg vették fel a kapcsolatot minden egyes Futball szövetséggel, az hogy az adott válogatott bekerült-e üzleti és kapacitás problémákon dőlt el.

A kellemetlen dolog, hogy botrány lett a dologból, hiszen a megjelenés előtt ezt nem hangoztatták. Sokan akkor szembesültek a dologgal, amikor elindították a már megvett kiegészítőt.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások2  

DavidVilla21

2012-04-26 07:56:55 [2]

Alapból a probléma azzal van hogy egy szaros 700 megás DLC-vel el lett intézve az egész UEFA Euro 2012....selejtező kör nuku benne....akkor a csapatok fele ezek szerint nem licencelt....ráadásul ugye okosított a boxom és nem viszi a DLC-t ami megint csak gáz pedig eredetibe vettem meg a FIFA 12 és ha már eredetiben megvan akkor mi az hogy nem játszhatok az UEFA-val ??? az EA-nek semmi köze nincs ahhoz kinek moddolt a gépe és kinek nem mert ez az MS-re tartozik....az lett volna a korrekt ha rendesen CD-n jelenik meg a játék úgy ahogy szokott mert konzolon elég nagy sikere volt a VB 2010-nek is....szánalmas ahogy az EA 0 ráfordítottsággal 2-3 nap alatt össze dobott egy Euro 2012 játékot és ennyivel le is rendezte, de persze arra nem gondoltak hogy akinek JTAG/RGH módosítás van az Xboxban az ugyanúgy tudja ingyen tolni vele....ennyire buta megoldást kitalálni....és ki az az elmebeteg aki ki ad 20 eurót egy olyan játékért amit 1-szer megnyer a 16!!! csapatból valakivel ami ugye 6 meccs és kész kijátszotta a gamet....ez rohadtul nem korrekt....inkább adták volna ki rendesen CD-n az egész gamet selejtező körrel együtt és úgy talán megért volna 6 ezret és a bevétel is nagyobb lett volna belőle.....de aki hülye az így járt

David7

2012-04-25 17:07:08 [1]

Gyönyörű!rnrnMár mindent el b...nak??? rn

Adatlap

UEFA EURO 2012

megjelenés:

2012. április 24.

fejlesztő:

EA Sports Vancouver Studio

kiadó:

Electronic Arts

Web Teszt
Galéria
Kapcsolódó galéria:
Euro 2012 képek
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!