FIFA 11 Konzol: Szurkolói hangok

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Ilyen is ritkán adódott az utóbbi években, hogy kedvenc virtuális focis játékunk konzol verziójához szolgálunk kiegészítéssel. Azonban az egyre bővülő játékgépek és a FIFA 11 testreszabhatósága lehetővé teszi ezen tartalmak implementálását viszonylag egyszerű módon.


A recept igen egyszerű. Mint az köztudott, a FIFA 11 PS3 és Xbox 360 verziójában lehetősségünk van saját magunk által rögzített audió tartalmak lejátszására játék közben. Illetve megmondhatjuk a játéknak, hogy mely csapatnál, mikor játssza le nekünk a gép az adott szurkolást. Smeltyerinho fantázianevű játékosban pedig felmerült az ötlet, hogy nem is igazan kell mi magunknak produkálnunk kedvenc ligánk ultráinak buzdítását. Egy kis trükk segítségével seperc alatt a játékba varázsolhatjuk az oldalunkon keresztül elérhető szurkolói hangokat. Lássuk mitől döglik a légy!

PS3 felhasználóknak:
 

 
1. A letöltött és kitömörített fájlokat másold át a PS3-adra egy USB vagy CD/DVD segítségével. Miután csatlakoztattad/behelyezted a választott adathordozót, a háromszög segítségével másolhatod merevlemezedre a kijelölt hangfájlokat.
 

 
2. A játék előre beállított lejátszási listákon (playlisteken) keresztül éri el a szurkolói hangokat. Ezért neked is el kell készítened a saját listáidat, amit az adott klubról nevezz el pl. Chelsea. Ezek után csak add hozzá a megfelelő fájlokat a listához. Segítségedre lesz, hogy az egyes állományoknál "albumnak" az adott csapatok nevei lettek megadva. Így nincs más dolgod, mint a példában említett Chelsea listához hozzáadni a szintén Chelsea elnevezésű albumhoz tartozó számokat.
 

 
3. A játékban csak rendeld hozzá a megfelelő listát a megfelelő csapathoz és kész is vagy. Ha ebben segítségre van szükséged a cikk alján találod a linket a megfelelő fórum témához illetve kérdezz a cikk alatti komment mezőben.
 

 
Xbox 360 felhasználóknak: 
 

 
1. Hasonlóan a PS3 esetében létre kell hoznod a lejátszási listákat az egyes csapatokhoz. Azonban az audió fájlokat nem másolhatod egy az egyben a konzol merevlemezére. Mindenképpen készítened kell egy Audió CD-t ami CD-R típusú. Az Xbox nem ismer fel semmiféle DVD-RW vagy CD-RW lemezeket. 
 

 
2. Mindenképpen Audió CD-t kell készítened, amit például a régi DiscMan-nek is letudnak játszani. Máskülönben nem fogod tudni átmásolni a hangokat. Ez azt jelenti, hogy adott esetben több mint 1 CD-re lesz szükséged a művelethez. Kicsit körülményes, de mindenképpen megéri.
 

 
3. Helyezd be az Audió CD-t a meghajtóba és válaszd ki a "Rip CD" opciót. Ezek után megadhatod a megfelelő adatokat, a PS3 esetében leírt elvek szerint. 
 

 
Ha tudsz más módot arra, hogyan másolj audió fájlokat Xbox rendszerre kérjük oszd meg velünk a fórumban vagy a hírek alatti komment mezőkben. 

  GalériaFIFA 11  
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások9  

webergabor88

2010-10-27 15:53:25 [9]

hy
vki segitsen aki tud pls. pcs fifám van, ami tök olyan mint a fifa10 xboxon. az jó ám van 3 porblémám. 1: nincsenek nézők a stadionban, vagy ha van vmi akkor azok is csak pacák.viszont vicces h vannak szukolói dalok mikor tök üres a stadion xD
2. a játékosok hátán nincsenenek nevek, ugy néznek ki minhta le lennének fóliázva. ez megolodódik cserénél.
3. az arénába néha eltűnik a faszi, főleg hha csinált játékos .ja és neki sincs neve csak mezszáma.

köszönöm a segitségetek előre is

Janos15

2010-10-22 12:00:48 [8]

Akkor idén PC-n nem csak a Nextgen HSP-t ünnepelhetjük, hanem egy születésnapot is! A 10 egy jó szám.

555shoe

2010-10-21 22:12:49 [7]

PC-re mindenképp. Főleg, hogy ha tegnap a sörözés alatt jól számoltunk, akkor ez lesz a tizedik :)

qwe

2010-10-21 21:53:58 [6]

Kedves 555shoe! Idén lesz HSP 11 ? válaszodat előre is köszönöm

nono7

2010-10-21 15:38:00 [5]

Csaó!
Egy csapatnak max hány szurkoló hangot lehet meg adnii? (xbox360) Nemtom egy meccsen egy hangfajt játszik csak le egy csapatnál?

ceruzaelemer

2010-10-21 15:35:41 [4]

nem ide tartozik, de találtam egy laza bugot a játékban Angol 3. osztályban 3 vagy4 csapat 2x van benne a bajnokságban... wtf????

555shoe

2010-10-21 14:56:19 [3]

Konzolra a HSP szinte kizárt. Ha CC-vel csinálnák valamit, ahhoz kéne a Live, de az a CC annyira minimum vackot ad, hogy nem éri meg erőt fektetni bele. Azt leszámítva, hogy lennének játékos, meg csapat nevek, semmi "HSP" nem lenne benne. A rendes HSP-t pedig nem tudjuk megcsinálni, ahhoz fel kéne törni a játékot.

Stiff09

2010-10-21 14:15:48 [2]

Hali, Mago(R) lenne egy kérdésem, konzolra (xboxra) is tudnátok csinálni magyar bajnokságot így,hogy mostmár van creation centre? -vagy legalább csapatokat, amiket ilyen módon be lehet tenni a játékba? mert sok konzolosnak flashelve van a gépe, ami a live használatát nem teszi lehetővé,így pedig csapatokat sem lehet késziteni,pedig megcsinálnám magam is..... Viszont ez a kiegészitő kbaszott jó lett és köszi (Y) Ha tudsz vmi megoldást erre az nb1es dologra, akk várom az ötleteket, ha kell vmi segitség - adatgyűjtés csapatokról,játékosokról hozzá- akkor állok rendelkezésre.

Mago(R)

2010-10-20 13:47:56 [1]

Az emlitett forum topik meg nem keszult el. Amint kesz lesz eszlelni fogjatok, addig is itt oszthatjatok meg gondolataitokat ezzel kapcsolatban.

Adatlap

FIFA 11

megjelenés:

2010. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA SPORTS

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!