FIFA13: Legyőztük a franciákat!

  • Gabu
  • 2013-08-30 18:12:12
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Folytatódik a menetelés az Európa-bajnokságon, ugyanis a magyar válogatott a tegnapi napon 15-5 arányban legyőzte Franciaországot. Ezzel a győzelemmel már a felső ág döntőjében vagyunk, ahol Románia  legjobb játékosaival kell megmérkőznünk.

Ahogyan a beharangozó cikkben is említésre került a francia csapat volt az akik az előző Európa-bajnokságon búcsúztattak minket a sorozattól, így  ez jócskán megfűszerezte a tegnap este hangulatát. Ezen kívül tudvalevő volt, hogy a francia játékosok milyen szintet képviselnek, így mindenképpen szoros összecsapásra számíthatott a magyar csapat. Ezzel szemben a mérkőzés jóval könnyebben alakult , habár viszonylag szoros meccsek voltak, úgy néz ki ezt a győzelmet a tegnapi napon sokkal jobban akartuk mint a franciák, így 15-5-s összesítéssel küldtük őket az alsóági pozícióba.






[2-1] - [0-1]

{#fr} Mika



[4-1] - [1-0]

{#fr} omR52



[4-2] - [3-0]*

{#fr} RomzZ



[1-4] - [2-1]

{#fr} Freestylerz



[1-1] - [3-2]

{#fr} Mamat


{#hu}Magyarország 15 : 5{#fr}Franciaország


(Aki esetleg nem ismerné a pontszámítás módját: az összesorsolt párok külön 1vs1 meccseket játszanak egymással, ahol a győzelem 2 pontot, a döntetlen 1-t a vereség 0 pontot ér. Oda-visszavágó van tehát egy párosítás maximum 4 pontot hozhat, így 5*4=20 pont oszlik meg a két ország között.)


A mérkőzésen ezúttal {#hu}Gabu és {#hu}Rolcsi hozott 4 pontot, {#hu}Redwing 3-t, míg {#hu}mokosg és {#hu}Pezzy 2-2 ponttal járultak hozzá a győzelemhez. Gyakorlatilag 50% - nál mindenki csak jobban teljesített, ami igen bíztató a következő mérkőzésre.  



Kis kitérőként megemlíteném, hogy egy újabb leckét tanultunk meg ezen a waron, ugyanis több játékosnak is kapcsolati problémai akadtak a mérkőzések során. Talán aki kicsit többet foglalkozott FIFA-val találkozott olyan ellenféllel, aki ellen késett, esetleg laggolt a mérkőzés. Ott persze ki lehet lépni, el lehet felejteni, úgyis van következő lehetőség. Azonban egy válogatott mérkőzésen ahol a távolság és ezzel a lehetőség egy rosszabb kapcsolatra ugyanúgy fennáll, senki nem teheti meg azt, hogy nem játsza le a mérkőzéseit(ez esetben automatikusan kikapott). Ha a körülmények nem ideálisak, a játékosoknak nincs több lehetősége, a sorsolás után  az a  két összecsapás van  és kész. Ha késik, ha laggol ezeket tudni kell kezelni és a legtöbbet kihozni belőle. Bátran mondhatom, hogy a tegnapi napon e tekintetben is jelesre vizsgáztunk!


- Ágrajz -


A folytatás: Ezzel a győzelemmel a felsőág döntőjében vagyunk, ahol az ellenfél {#ro}Románia lesz. A következő cikkben elemzésre kerül leendő ellenfelünk, ugyanis bőven van miről-kiről beszélni. Ezen a ponton már nincs mit bizonyítanunk, abszolút egyenrangú ki-ki mérkőzésre fog sor kerülni. Hajrá Magyarország!!!

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Fifa 13

megjelenés:

2012. szeptember 28.

fejlesztő:

EA Sports

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria Demó Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!