Tiger Woods PGA Tour 08

  • Tesztplatform:  PC
  • rta:  RBaly
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzadom a Google knyvjelzimhez! Knyvjelz s megoszts

A hajszlpontosan egy hnapja lekzlt stdielemzsnk ta az EA Tiburonja maradt, ami volt, egy fejlesztcsapat. Egy olyan, mi sok halhatatlant (jenkiknek a Madden) s hallra tltet (Superman Returns) egyarnt kitermelt, olyan, ami most rtul elbnt a PC-sekkel, mert a piac az j konzolok fel orientldik, az egyszeri, szmtgpet nyz jtkos nagy krra. Az j PGA bizony ilyen, msols-beillesztse a tavalyinak - hopp, azrt nem, a szmot trtk�
Kezdhetnm a tesztnek lczott kritikt egy elcspelt okfejtssel, hogy uraim, ugyan mirt PS2-es port ez, de felesleges, hisz amg nem leszek kpes megvltoztatni anyagi rdekeltsg trendeket, addig mssal foglalatoskodom, jelesl golfjtk teszttel. Mint az ismert, maga a sport inkbb a mdosabb kaszt mulatsga, ami nem jelenti azt, hogy a hozz szksges kvalitsok lenzendek lennnek, csupn gy alakult. Persze amellett soha nem tudtam elmenni, hogy a golf maga amolyan elegnsabb szinonimja a macho letmdnak, hiszen az, aki emszthet szm prblkozs utn se tall bele a lyukba, az tbbek kztt a golfban is elshatja magt. Kitr vge, itt van neknk ez a lemez, minden teljesen ms: j vszm, Tiger szerelse sem a tavalyi, s az a frnya Tag-Hauer is j modell. Ami vltozatlan maradt, az maga a tartalom, jrt utat jratlanrt ugye, de sajnos ez gy akkor sem ok. Amit tavaly Flat �kollegina� megrt, az ll itt is, teht maga a jtk nem rossz, fleg gy nem, ha jonnan vetjk bele magunkat, �csupn� egy folytatstl kevs. Karrier-, s egyb jtkmdok, golfoznk fejlesztse, az egr alap tkezels (TrueSwing), s mg sorolhatnm, � minden ugyangy megtallhat, ha picit keressk. Akadnak persze j dolgok: elsknt tbb helyszn kapott helyett, msodjra itt van a FedEx kupa, melynek reklmokkal tarktott berkeiben ugyanazokon a plykon imdkozhatjuk el a labdt a lyukig, mint a PGA Tour alatt. Terjedelmes �miben ms?� listjnak vgn az egsz jtkunk alatt szorgalmasan monitoroz Confidence (nbizalom) faktor ll. Lnyege, hogy a nehezebb tsek, alacsony Cf. esetn nehezebb vlnak s fordtva. Biztonsgos jtkstlusnl viszont elkerlhetek a nagyobb hibk, gy ez a md csak szlssges esetekben okoz vltozst. m ezzel ki is fjt, pr jts mg a tavalyi 07-es konzolvltozatokbl se kerlt bele, nem hogy az idei hzsok � tovbbra se rtjk az okt.Grafikai aspektusban se lp bszkn elre a folytats, nem csnya, szp-szp, de halovny. Megtanultam a nyron, hogy az vek alatt velorex-szintv lassul otthoni gpem a diavetts Lost Planet/Dirt kombinci utn, ha valamit nagyobb rszletessg mellett kpes jl futtatni, az grafikailag kiemelked program nem lehet. Nos, a PGA-val megbirkzott, szoksos elnye a kvzi j futs, htrnya a szpsg-hsg kielgtetlensge.

Zrsknt elcspelt szavak kvetkeznek: ha j neked az EA-fle golf, nincs vele gond, kellemes vtel, ha tavaly rkaptl, kpzelj a DVD-dre egy j festst, s megkapod ezt. Vajon tnyleg szksg van minden vben folytatsra golf-viszonylatban?


Forrs: pcguru.hu
  « vissza a tesztekhez  

rtkels

Az rtkelshez be kell jelentkezned. Ha mg nincs azonostd, regisztrlj!

  Hozzszlsok  

tpendanttiffany

2015-04-25 05:52:20 [#1]

rtkels: 66/100

Adatlap

megjelens:

ismeretlen

Kapcsold cheat:
Kapcsold vide:

rtkels60
0
0
70
0

A 10 legfrissebb teszt

Tmogassatok minket!

    

A hnap legnpszerbb tesztjei

Kzssgi mdia

@Fifahungary kvetse

Instagram

@Fifahungary kvetse

Kvess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornnkra!

Friss hrek

Pcguru.hu