Tiger Woods PGA Tour Golf 07

  • Tesztplatform:  PC
  • rta:  -=Flatline=-
Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzadom a Google knyvjelzimhez! Knyvjelz s megoszts

Az EA Sports, mint azt mostanban minden jtkuk tesztjben megemltjk, erteljesen rfekdt (s fekszik) arra, hogy jra egyeduralkod legyen a sportjtkok tern, lvn tbb irnybl is szorongatjk mr ket. Elnybl indulnak, hiszen majdnem minden hresebb vilgszervezet, liga, bajnoksg s sztr licence az vk… A golf tern Tiger Woods neve mr nmagban tuti flmillis eladott pldnyszmot jelent legalbb, de azrt nem rt, ha jtk is van mgtte. A magam rszrl vek ta jl szrakozom a PGA Tour epizdokkal, s az idei sem okozott csaldst…
Irny a lyuk!
Idn nincsen trtnelmi md, azaz amatr jtkost vlasztva (tovbbra is amatr, vagy profi karaktert lehet generlni – az az eltrs, hogy amatr esetn sajt magunk oszthatjuk el a tapasztalati pontokat, ahogy keservesen megszerezzk azokat, mg a profinl elre megalkotott karakterrel kell nyomulni) rgtn a manager rszbe lehet burkolzni, azaz csapatot pteni, egyre tbb pnzt nyerni s a vgn Tigert s csapatt lenyomni egy vrtizzads meccssorozatban. Nemes cl, az odig vezet t pedig akadlyokkal teli, de rendre ttk majd olyan gynyreket, hogy azonnal krbeklditek a save fjlt az sszes ismerstknek, hogy hogy tetttek be a lyukba a homokcsapdn innenrl, a gazt temelve, ers bal szlben, az jonnan vsrolt Nike labdval s hetes vas tvel. Szinte lasstott felvtelben ltjtok magatokat egy-egy jl sikerlt ts utn, kltket rzva, kiintve a kznsg fel, megigaztva az EA logs sapkt...A karaktergenerls kln rm: a flbevalktl kezdve az sszes kesztytpuson t, csakgy mint tavaly, mindent szemlyre szabhattok, hogy aztn ne kelljen szgyenkezni Tiger mester eltt, amikor pontosabban ttk, mint . A karrier md jl felptett, megfelelen szjbargs a tant szekci, plusz alap fokozaton (kezdn) idelisan hasznlhat a TrueSwing technolgia, vagyis az egrre lekpzett golfozs. Pr epizd ta mr ltezik: le s fel tologatva lehet a suhints erejt s irnyt szablyozni az egrrel. Egszen addig j hibahatrral dolgozik a jtk, mg nem lptek ersebb fokozatba. Onnantl minden apr eltrst regisztrl az egr, gy rendre elcsavarjtok nem tetsz irnyba a lvseket. Javaslom, maradjatok a kezd szinten, bven j, gy is kihvs a jtk. Persze mazochistk mindig lesznek (vagy csak az n kezem remeg nagyon…), nekik sok szerencst.

A helysznek kz bekerlt pr j, a fk jobban lengedeznek, mint eddig, a homok s a f szebb, plusz az egsz jtkmotor gyorsabbnak tnik. Sajnos a kommentr hangok szinte egy az egyben ugyanazok, mint a tavalyi verziban, gyhogy ezrt nem jr piros pont. sszessgben nzve ers ngyest alkotott az EA ebben az vben, remlem azrt nem lptek olyan sokat elre, hogy jvre fldbedngl realits s arcmimikj verzival kedveskedjenek a golfrajongknak vilgszerte. Vegytek, ha szeretitek a golfot, mert nincs szebb s jobb ebben a tmban jelenleg, mint az EA-fle Tiger Woods.


Forrs: pcguru.hu
  « vissza a tesztekhez  

rtkels

Az rtkelshez be kell jelentkezned. Ha mg nincs azonostd, regisztrlj!

  Hozzszlsok  

tpendanttiffany

2014-11-11 18:54:27 [#1]

rtkels: 78/100

Adatlap

Tiger Woods PGA Tour 07

Sport >>

megjelens:

2006. szeptember 22.

fejleszt:

EA Sports

kiad:

Electronic Arts

Web Teszt
Kapcsold cheat:
Kapcsold vide:

  tovbb az adatlaphoz...

rtkels

+ a golf maga, mint tma
- eltelt megint egy v, hol vannak az igazi jtsok?
70
0
0
70
0

A 10 legfrissebb teszt

Tmogassatok minket!

    

A hnap legnpszerbb tesztjei

Kzssgi mdia

@Fifahungary kvetse

Instagram

@Fifahungary kvetse

Kvess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornnkra!

Friss hrek

Pcguru.hu