BEJELENTÉS! Hungarian Super Patch + EURO 2016

Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Könyvjelző és megosztás
Amíg várjuk, hogy a FIFA 17 szerkeszthető legyen, addig sem unatkoztunk, inkább elkészítettük Nektek a megye 1. osztályt és a nyári Európa Bajnokság csapatait, stadionjait
ENGLISH BELOW!

A következő Hungarian Super Patch kiadásban, melynek hivatalos megjelenési dátuma még nem ismert**, becsatlakoznak és megjelennek a megyei csapatok is a FIFA játékban. Köszönhetően szerkesztő gárdánk aktív és eltökélt munkájának, a megye I. osztályból 18 csapatot készítettünk el Nektek, többek között olyan egykori NB I-es csapatokat is, mint Pápa, Kecskemét vagy éppen Eger, de ugyanígy megtalálhatóak itt évek óta a megyei ligákban szereplő csapatok.

 
A résztvevők

és ez még nem minden! Elkészítettük Nektek a nyári Európa Bajnokság összes csapatát, stadionját, így Ti is részesei lehettek akár játékosként is ennek a nem mindennapi élménynek. Ehhez Albánia, Horvátország, Izland és Ukrajna válogatottját adtuk hozzá a férfi nemzeti csapatokhoz, illetve a már játékban szereplő Parc des Princes és Stade Vélodrome stadionok mellett megszereztük külföldi kollégáinktól a további 8 EB stadiont valós reklámtáblákkal és díszítésekkel!

A kiegészítő FIFA 16-ra fog megjelenni először, majd később FIFA 15 és 14-hez is kiadjuk*.

Ti kivel fogjátok elkezdeni a karriert?

*Az EURO 2016 kiegészítőnk csak a FIFA 16 játék alá jelenik meg.
**de vészesen közel van!!!

In English!

The next edition of the Hungarian Super Patch, whose official release date is still unknown connects the Hungarian county teams appear in a FIFA game. Thanks editorial team will be active and determined work of the county I. class 18 team made unto you, including a former NB I troops, than Pápa, Kecskemét and Eger.

And that's not all! We prepared you the summer's European Championship all teams, stadiums, so you also may have been involved in as a player. To do this, Albania, Croatia, Iceland and Ukraine NT added the men's national teams and the game already appears in the Parc des Princes and the Stade Vélodrome Stadiums along with our colleagues abroad we acquired a further 8 EB stadiums with real adboards and decorations!

The Hungarian Super Patch + EURO 2016 patch would be release at FIFA 16 for the first time, and later FIFA 15 and 14 too.

The EURO 2016 patch would be available for just the FIFA 16 game!
  Galéria  
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok


Közösségi média

@Fifahungary követése

Instagram

@Fifahungary követése

Kövess minket Twitteren is!

#FIFAHungaryVideo

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Támogassatok minket!

    

A hónap legnépszerűbb hírei

Hírlevél

Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre a heti összefoglalókért.
Feliratkozom a fifahungary.hu hírlevelére!